4 zodii care in 2018 se vor schimba radical, vor fi altfel decât sunt acum

Loading...

În 2018 vor fi mai rele, mai bune, mai frumoase, mai înţelepte, mai speciale, mai hotărâte, mai romantice, mai certăreţe… vor fi altfel decât au fost dintotdeauna.

FECIOARA. Nativul Fecioara va începea anul cu promisiuni noi, cu dorinţe noi, cu decizii noi. Totul se va înnoi în viaţa acestuia la propriu, dar şi la figurat.

De la persoana rece şi distantă, de la persoana veşnic ironică, acea gică-contra, Fecioara va deveni ceva mai înţeleaptă, mult mai înfiptă, mult mai sinceră, dar mai dulce la vorbă.

Nu se va mai da la o parte de la nimic. Va risca mult pentru că în joc vor fi imaginea şi cariera sa, chiar din prima lunii a lui 2018.

Prin vara anului 2018, nativul Fecioară e posibil să se stabilească departe, peste mări şi ţări. Va începe o viaţă nouă fără doar şi poate.

Loading...

LEUL. Nativul Leu a început deja schimbările, iar ele se vor definitiva în 2018. Va deveni mai prietenos, mai împăciuitor, mai prezent, mai perseverent.

Leul va avea succes pe toate planurile și se gândește serios să facă și o serie de schimbări fizice. Un nou look, un alt stil de viață, de ce nu câteva operații estetice pot apărea în planul Leilor dornici de așa ceva.

SCORPIONUL. Nativul Scorpion e recunoscut pentru intransigența sa. Este vehement, este bătăios, însă 2018 îl va prinde într-o notă ceva mai optimistă, ceva mai relaxată.

Nimeni nu îl va recunoaște pe Scorpion, căci va adopta o serie de comportamente și atitudini ale unor zodii ceva mai sensibile și mai răbdătoare precum Taurul și Vărsătorul.

Se poate vorbi, fără doar și poate, de o adevărată schimbare a Scorpionului. Atât el cât și nativul Leu e foarte probabil să facă niște mici retușuri la fizicul lor.

VĂRSĂTORUL. Vărsătorul a avut ultimii ani destul de grei. Va avea parte de schimbări substanțiale pentru care trebuie să se înarmeze cu răbdare și înțelepciune.

Cele mai mari schimbări vor apărea primăvara, undeva în luna aprilie, după jumătatea lunii mai exact.

E foarte probabil să își găsească un loc de muncă mult mai bine plătit, să nimerească într-un colectiv mai prietenos, mai armonios.

Pe plan personal vor exista o serie de schimbări în bine. În sfârșit, majoritatea viselor lor vor deveni realitate. Vor face o serie de concesii, de compromisuri și vor lua inițiativa în anumite situații extrem de interesante.

Se poate spune că anul 2018 este anul Vărsătorului în cea mai mare parte. Mici probleme de natură financiară ar putea apăra undeva în noiembrie, însă dacă reușesc să își facă provizii din timp nu vor avea de suferit.

Se poate spune că anul 2018 este anul Vărsătorului în cea mai mare parte. Mici probleme de natură financiară ar putea apăra undeva în noiembrie, însă dacă reușesc să își facă provizii din timp nu vor avea de suferit.

Loading...