Bani din cer pentru zodiile acestea! Horoscopul de vineri anunță câștiguri uriașe

Loading...

Vinerea aceasta anumiți nativi câștigă sume maari de bani, fie dintr-un pariu norocos sau bilet la loto, fie dintr-o moștenire neașteptată! Ce anunță horoscopul zilei de vineri?

Noroc in dragoste, noroc si la bani pentru zodia pesti astazi. Le surade sansa in plan financiar si chiar daca sunt tentati sa faca o multime de cheltuieli, tot vor ramane pe plus. Nu este exclus nici să se aleagă cu un câștig foarte mare, complet neprevăzut.

Pe de alta parte, berbecilor li se recomanda putina chibzuinta din acest punct de vedere. Banii nu stau prea mult in buzunarele lor zilele acestea.

Niste neintelegeri la locul de munca cu colegii ori cu un sef ii supara pe tauri. Discutiile avute si lumina proasta in care sunt pusi ii va consuma enorm.

BERBEC

Loading...

După câteva zile de agitație, vreți doar să vă odihniți și să vă răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

TAUR

Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul portivit și vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie.

GEMENI

O zi plină de emoții. Urmează să primiți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veștile vor fi mai bune decât va așteptați.

RAC

Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

LEU

Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare în perioada următoare.

FECIOARĂ

Urmează o perioadă excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață vă dă o veste deosebită, ce vă face să vă schimbați planurile pentru săptămânile ce vin.

BALANȚĂ

Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

SCORPION

Nu vă lăsați doborâți de nimic și oricât de multe uși vi s-ar închide tot găsiți o portiță pe care să intrați. Atitudinea această vă va aduce într-o postură unică.

SĂGETĂTOR

Primiți o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Considerați că era nevoie de așa ceva. Vă dă forță să continuați în același ritm.

CAPRICORN

Este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață. Ați stabilit să faceți în așa fel încât să vă rezervați câteva ore doar pentru voi, iar acum a venit momentul să vă țineți de cuvânt.

VĂRSĂTOR

Dacă ar fi să alegeți între o zi satisfăcătoare la locul de muncă și câteva în care să stați să vă relaxați cu partenerul de viață, o luați pe a doua fără să stați pe gânduri. Nu o să puteți opta pentru ceea ce vreți, dar o să fiți cu capul în nori astăzi.

PEȘTI

Aveți foarte multe lucruri pe ordinea de zi, așa că nu vă gândiți că puteți să plecați mai devreme de la birou. Vă pregătiți de un eveniment important care îi privește pe toți colegii de serviciu.

Loading...