Ce se întâmplă dacă pui mujdei de usturoi în cadă, când faci baie. Merge și la femei și la bărbați și din ce în ce mai mulți încep să facă asta!

Loading...

Trucul pe care vi-l prezentăm în acest articol poate părea straniu la prima vedere, dar trebuie să știți că are efecte incredibile pentru sănătate care pot fi simțite pe propria piele încă de la prima utiizare.

Ce trebuie să faci? Seara, după ce ai ajuns acasă de la serviciu, mergi să faci o baie cu apă călduță, în care ai pus înainte și o cană de usturoi pisat, sau o jumătate de cană de praf de usturoi.

Intră în cadă și stai în acea apă timp de 30 de minute, după care te poți spăla cu gelul de duș sau cu săpunul pe care îl folosești în mod obișnuit. La final vei observa că te vei simți din ce în ce mai bine.

Există și motive întemeiate pentru această stare de bine: usturoiul are proprietatea de a extrage extrem de ușor și rapid toxinele din organism. Totodată, dacă ai probleme cu tensiunea, o baie cu usturoi te va ajuta să o reglezi. Baia cu usturoi poate fi aplicată cu succes și în cazul durerii musculare.

În plus este o experiență de-a dreptul euforică. Totodată este un mod relaxant, revigorant, detoxifiant și plăcut de a administra doze de usturoi, care să lucreze împotriva multor gripe, răceli sau a stresului cotidian.

Loading...

Baia cu usturoi este o formă dinamică de prevenire a bolii, în special dacă în perioada respectivă îngrijiți un prieten bolnav de o boală contagioasă.

Loading...