Cei 4 copilaşi din Bălţaţi părăsiţi de mamă se cresc singuri, unul pe altul: “Mâinile Adinei sunt crăpate de muncă”

Loading...

Cazul celor 4 copilaşi părăsiţi de propria mamă, care a plecat în alt oraş, la un alt bărbat, a impresionat adânc inimile multor oameni. Femeia a plecat deodată de acasă, părăsindu-şi copiii şi bărbatul, spunând că nu are de gând să se mai întoarcă vreodată.

Astfel, cei 4 copilaşi, dintre care cea mai mare este o fetiţă de 12 ani, au rămas să aibă grijă unul de altul, tatăl lor făcând şi el ce poate ca să le pună pe masă măcar o farfurie de mâncare.

Adina, copila de 12 ani, are mâinile crăpate de muncă
Cazul celor 4 frăţiori abandonaţi de propria mamă a impresionat rapid multe inimi, însă cel mai tare s-a ataşat de copii o femeie din Huşi, care a început să aibă grijă de cei mici, cu tot ce poate.

Victoriţa merge la ei cu mâncare, cadouri şi chiar îi scoate la plimbare. Femeia s-a dus chiar şi cu un tort la unul dintre copii, Vasilică, în vârstă de 4 ani. Bucuria micuţului a fost enormă şi evenimentul foarte emoţionant.

Adina, fetiţa de 12 ani, povesteşte femeia pentru vremeanoua.ro, avea mâinile crăpate de atâta muncă, însă nu s-a plâns o clipă. De asemenea, în timp ce Victoriţa sărbătorea cu tort ziua lui Vasilică, mama celor 4 copii a sunat-o pe Adina, fetiţa de 12 ani, ca să-i spună un simplu la mulţi ani copilului de 4 ani.

Loading...

Fetiţa s-a întristat amarnic în urma telefonului, dar şi-a promis că va fi mai puternică pentru fraţii ei, de acum încolo, povesteşte Victoriţa.

Cei 4 copii tânjesc cu lacrimi de dor după mama lor, care i-a părăsit
Cei 4 copii au fost părăsiţi dintr-o dată de mama lor, care pur şi simplu a plecat de acasă şi i-a lăsat. Nu a plecat departe, ci doar la câţiva kilometri, la Huşi, unde trăieşte cu alt bărbat.

Ea a motivat că a fugit de bătăile soţului, iar lumea a rezonat cu ea la început, însă acum, după atâta timp în care nu s-a interesat de copii, lucrurile se pare nu ar fi stat chiar aşa. Mai mult, femeia i-a transmis să-şi crească singur copiii, că el i-a făcut.

“Nu mă mai întorc niciodată, să şi-i crească, el i-a făcut”
În urma dispariţiei sale de la domiciliu, nimeni nu a putut să dea de urma femeii până recent, când, cu ajutorul Facebook, ar fi fost găsită la Huşi.

Întrebată când are de gând să se întoarcă acasă, femeia ar fi transmis un mesaj dureros soţului său, care are grijă singur de cei 4 copii. “Nu mă mai întorc niciodată, să şi-i crească, el i-a făcut”

Victoriţa, femeia cu un suflet uriaş

Victoriţa este o femeie din Huşi adânc impresionată de drama celor 4 copii. Ea s-a implicat cum a putut şi a ştiut mai bine, mobilizându-l pe tatăl copiilor la treburile gospodăreşti şi implicându-se în bunăstarea celor 4 copii, care încep să o vadă ca pe o mamă.

Femeia e şi ea şocată de ce a văzut, însă şi-a pus în gând să-i ocrotească cum poate mai bine.

“Sunt niste copii care se cresc unii pe al’ii. Le-am dus şi mărtisoare şi jucării. Tare s-au bucurat! Mă îmbrăţişau pe rând, se lipeau de mine, au nevoie de afecţiune. Sunt nişte copii care se cresc unii pe alţii. Am văzut că mâinile Adinei sunt crăpate de muncă”, povesteşte femeia.

Localnicii din Bălţaţi încearcă şi ei să le facă viaţa mai uşoară celor 4 copii părăsiţi de mamă, însă orice ajutor venit din suflet le-ar fi de mare folos.

Loading...