Cele mai gustoase 12 paste tartinabile – Salvează rețetele, îți vor fi de mare folos

Loading...

1. Pastă de ouă și ceapă

Pentru început, fierbem ouăle. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt și o amestecăm cu ouăle dat prin răzătoare. Adăugăm untul, smântâna, sarea, piperul și amestecăm foarte bine.

2. Pastă de ciuperci

Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ciupercile, pe urmă le așezăm pe pâine. Pe deasupra, adăugăm cașcaval dat prin răzătoare. La final, punem tartinele în cuptor pentru câteva minute.

3. Pastă din brânză topită

Loading...

Cu ajutorul unui mixer, batem brânza de vaci. Adăugăm brânza topită, verdeață, smântâna și ouăle date prin răzătoare. Amestecăm bine până la omogenizare.

4. Pastă din brânză

Tăiem o legătură de coriandru proaspăt, mărunțim 70 g de miez de nucă, pe urmă zdrobim 2-3 căței de usturoi. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm 300 g de brânză și 100 g de unt.

5. Pastă din hering

Tăiem mărunt fileul de hering și îl amestecăm cu ceapa și ouăle date prin răzătoare.

6. Pastă de brânză de vaci

Cu ajutorul unui cuțit, tăiem mărunt pătrunjelul, mărarul și ceapa verde. Adăugăm un cățel de usturoi, brânza de vaci și amestecăm totul foarte bine.

7. Pastă exotică

Într-un bol, turnăm brânza de vaci. Adăugăm piureul de avocado, sarea, piperul și coriandru măcinat. Tapetăm feliile de pâine cu crema obținută.

8. Pastă de unt cu nuci

Într-un bol, amestecăm 60 g de nuci mărunțite, 1-2 căței de usturoi, 150 g de unt moale, 1/2 linguriță de sare și piper.

9. Pastă din ouă și șuncă

Dăm prin răzătoare 3 ouă fierte, tocăm mărunt 100 g de șuncă. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm 5 linguri de maioneză.

10. Pastă de cașcaval

Într-un bol, amestecăm 200 de grame de cașcaval cu 100 de grame de unt. Adăugăm 2 linguri de muștar, sare, piper și amestecăm bine.

11. Pastă picantă din brânză

Curățăm o ceapă și o tăiem mărunt cu 100 g de castraveți, apoi amestecăm legumele cu 200 g de brânză și 1-2 linguri de smântână.

12. Pastă din slănină

Dăm 200 g de slănină proaspătă prin mașina de tocat și mărunțim 2 căței de usturoi. Amestecăm ingredientele, adăugăm sare, piper negru măcinat și piper roșu. Amestecăm bine până la omogenizare.

Să aveți poftă! Poftă bună!

Loading...