Dragnea: Satele din România vor fi mai frumoase ca satele din Vest. Erau noroaie acum mulți ani, nu mai este așa

Loading...

Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Călăraşi, că în urmă cu mai mulţi ani în toate satele erau în noroaie, dar acum nu mai este aşa, având în vedere programele de dezvoltare rurală şi investiţiile. „Nivelul de investiţii, programele de dezvoltare vor face ca, în următorii ani, satele din România să fie mai frumoase ca satele din Vest”, a spus Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

„Acum mulţi ani, în toate satele erau noroaie. La sat, când ploua şi cineva ieşea din curte, în multe locuri, intra în noroi până la genunchi. Acum nu mai este aşa. Am avut curaj, în 2013, să pornim un program pe care aproape toată lumea a vrut să îl blocheze.

Cum adică să cheltuim noi bani la ţară? Şi oamenii de la ţară să nu aibă şi ei dreptul la alimentare cu apă, canalizare, şcoală, dispensar, asfalt? Nu, nu au dreptul! Să rămână aşa, că e mai pitoresc. Atunci să îi ducem la grădina zoologică, sau să facă nişte parcuri naturale să ne uităm la ei ca la nişte rarităţi”, a spus Liviu Dragnea, duminică în discursu susţinut la Conferinţa Extraordinară a PSD Călăraşi.

Liderul social-demcraţilor a spus că, în câţiva ani satele din România vor fi mai frumoase decât cele din Vest, dacă se continuă investiţiile.

„Nivelul de investiţii, programele de dezvoltare din zona rurală vor face ca în această ţară, în următorii ani, satele din România să fie mai frumoasă ca satele din Vest, pentru că au şi mai multă ospitalitate”, a spus Liviu Dragnea.

Loading...

Şi premierul Viorica Dăncilă a declarat, în 18 februarie, că, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasă ţara din noroaie şi că, din cele aproape 12.700 de investiţii, peste 10.000 au fost în mediul rural.

Loading...