Ficat cu ceapă, roșii și cașcaval – Prepari repede, bagi la cuptor și în 15 minute este gata

Loading...

Ingrediente:

600 g ficat de pui
250 g roșii
170 g ceapă
4 căței de usturoi
170 g cașcaval
verdeață
sare, piper
Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm ficatul, pe urmă îl tăiem bucățele.

2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm bucățelele de ficat, condimentăm cu sare și piper și amestecăm bine.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem usturoiul și verdeața mărunt. Roșiile le tăiem rondele iar cașcavalul îl dăm prin răzătoare.

Loading...

4. Într-o formă de copt, așezăm uniform amestecul de ceapă și ficat. Pe deasupra, adăugăm verdeața și usturoiul iar la final decorăm cu roșii și cașcaval.

5. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.

Loading...