File de pui in sos de smantana cu usturoi – O gustare care va surprinde pe oricine!

Loading...

Ingrediente:

100 g cascaval tare

1 lingurita de mustar

1 kg file de pui

200 g smantana

Loading...

3 catei de usturoi

4 crengute de cimbrisor

Ulei vegetal pentru prajit

sare

piper negru – dupa gust

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Presara piper si sare pe carne, pe ambele parti.

3. Prajeste carnea pe ambele parti, intr-o tigaie incinsa. Trebuie sa prinda o culoare aurie.

4. Zdrobeste usturoiul.

5. Pune-l intr-o tigaie, impreuna cu cimbrisorul, piperul, sarea si mustarul. Amesteca bine.

6. Da cascavalul pe razatoarea cea mai mica.

7. Unge cu ulei o tava de copt.

8. Pune carnea in ea, apoi acoper-o cu sosul pregatit in tigaie.

9. Presara cascaval si baga tava in cuptor pentru 20-25 de minute.

Se serveste fierbinte.

Loading...