Loading...
Ingrediente:
100 g cascaval tare
1 lingurita de mustar
1 kg file de pui
200 g smantana
Loading...
3 catei de usturoi
4 crengute de cimbrisor
Ulei vegetal pentru prajit
sare
piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Presara piper si sare pe carne, pe ambele parti.
3. Prajeste carnea pe ambele parti, intr-o tigaie incinsa. Trebuie sa prinda o culoare aurie.
4. Zdrobeste usturoiul.
5. Pune-l intr-o tigaie, impreuna cu cimbrisorul, piperul, sarea si mustarul. Amesteca bine.
6. Da cascavalul pe razatoarea cea mai mica.
7. Unge cu ulei o tava de copt.
8. Pune carnea in ea, apoi acoper-o cu sosul pregatit in tigaie.
9. Presara cascaval si baga tava in cuptor pentru 20-25 de minute.
Se serveste fierbinte.
Loading...