HOROSCOP 12 martie 2019. Lacrimi şi suspine la început de zi! ZODIA care va fi PĂRĂSITĂ

Loading...

O zodie este hulită și abandonată de cei pe care i-a ajutat, alta riscă să divorțeze, iar cei norocoși primesc propuneri interesante de colaborări. Află și tu ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 12 martie 2019.

Berbec. Posibil sa fii nevoit sa te imparti intre indatoririle socio-profesionale si cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, insa membrii familiei si urgentele casei iti vor atrage in mod special atentia. Daca te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial risti sa gafezi, deoarece contextul astral iti sustine prea putin demersurile in acest sens. Gaseste un echilibru just si rezolva prioritatile.

Taur. Te gandesti la multe subiecte astazi, fiindu-ti dificil sa te stabilesti clar asupra unuia. Astfel si comunicarea cu ceilalti sau luarea deciziilor au de suferit. Linisteste-te si ai rabdare sa se desfasoare cursul firesc al evenimentelor. Posibil sa primesti o oferta de colaborare in strainatate sau cu parteneri straini. Deocamdata informeaza-te corespunzator si lasa concluziile pentru zilele urmatoare.

Gemeni. Nemultumirile privitoare la banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii sunt mari astazi. In mod special in relatia cu partenerul de viata se poate pune problema unui divort, a partajului in urma separarii. Fii prudent si sfatuieste-te cu persoane autorizate in domeniul financiar si juridic. Ai incredere ca pana la urma vei depasi cu bine aceasta perioada. Dincolo de aparente, totul are explicatii.

Rac. Indiferent ce-ti ofera ceilalti, tot esti nemultumit. Doresti sa se faca lucrurile numai cum vrei tu, pe considerentul ca stii foarte bine evenimentele din jurul tau. Fii prudent, pentru ca astazi exista un risc mare de a te amagi. Depune eforturile necesare si detaseaza-te de ceea ce se petrece in jurul tau. Observand de pe margine oamenii si manifestarile lor, te vei relaxa intr-un anume fel.

Loading...

Leu. Ar fi minunat sa te plimbi prin parcuri, sa te joci cu animalele de companie si sa visezi cu ochii deschisi la o lume mai buna. Cu toate ca starile de spirit sunt fluctuante, organsimul inca este obosit, diversitatea naturii inconjuratoare te poate ajuta sa depasesti cu bine perioada actuala. La serviciu exista tensiuni si discutii aprinse, de aceea fii prudent, discret si ocupa-te numai de sarcinile tale.

Fecioară. Organizează-ți programul zilei, astfel încât să ai timp suficient și pentru un hobby. Foarte ușor îți poți etala talentele, alături de oamenii dragi. Pe de altă parte, copiii sau persoană iubită îți pot reproșa faptul că ții cont numai de nevoile și mofturile tale. Oprește-te preț de câteva momente și îndreaptă-ți atenția, dar și afecțiunea spre cei dragi. Te va suprinde plăcut reacția lor.

Balanța. Ai stă acasă, însă multe treburi te așteaptă în afară ei. Atmosferă din sânul familiei este tensionată, pentru că fiecare membru al sau are alte așteptări de la ceilalți sau, pur simplu, fiecare se gândește la ale sale. Detașează-te, rezolvă-ți treburile personale și depune eforturi să aduci căldură și armonie în cămin. Ceilalți îți vor aprecia eforturile și chiar te vor răsplăti cu mici favoruri.

Scorpion. Ești solicitat mult de către prietenii și rudele apropiate. Mentalul îți este obosit, fiind mai dificil astăzi să-ți concentrezi atenția spre un subiect sau pe problemele altora. Oferă sfaturi cu măsură și nu te lasă impresionat de situațiile în care se află ceilalți. Călătoriile pe distante scurte, cu scopul de a rezolvă chestiuni domestice sau pentru a te întâlni cu câte cineva sunt frecvențe pe tot parcursul zilei.

Săgetător. Te preocupa în mod special capitolul financiar și anume găsirea unor posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată lasă doar în fază de gând sau planuri scrise ceea ce intenționezi să faci în acest sens. Posibil să te răzgândești în zilele următoare sau pur și simplu să apăra de la șine variante nebănuite de câștig. Nu se recomanda astăzi cumpărături, decât strictul necesar.

Capricorn. Oscilezi mult astăzi în gânduri, decizii, vorbe și fapte. Că să-ți găsești echilibrul sufletesc, ocupă-te numai de acele activități care îți fac plăcere sau stai de vorba numai cu oamenii care te susțin cu adevărat. Ferește-te de spații aglomerate, discuții ample sau luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Cel puțin la capitolul financiar se pare că stai bine, așa încât bucură-te de acest lucru și mergi la cumpărături ușoare.

Vărsător. Departe de ochii și urechile majorității poți plănui, împreună cu cineva de încredere din anturajul apropiat o colaborare pe termen lung. Însă, ar fi bine că deocamdată să lași lucrurile în stadiul de discuție sau plan. Zilele următoare pot ieși la iveală amănunte neplăcute și va fi nevoie de reorientare rapidă. Organismul tău încă are nevoie de odihnă. Lasă grijile deoparte și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Pești. Este momentul să-ți redefinești relațiile sentimentale și cele cu prietenii. Pentru că tu ai idei progresiste, vrei să ajuți pe toată lumea, apropiații îți pot face tot soiul de reproșuri. Te simți hulit și abandonat de cei pe care i-ai ajutat și nu înțelegi de ce. Ascultă și ceea ce îți spun ceilalți. Printre evenimentele și discuțiile zilei îți vei da seamă că exagerezi uneori și mai ales că nu dispui de suficiențe forțe vitale sau materiale pentru a-ți asumă responsabilități deosebite.

Loading...