Horoscop 6 martie 2019. Zi bănoasă și plină de surprize pentru această zodie

Loading...

Dăm startul iniţiativelor cu care să ne asigurăm succesul în afaceri, în viaţa personală şi să menţinem ștacheta sus, c-avem pretenţii mari de la noi.

Vibraţia zilei este 6 şi o să dăm de-o parte panicile, să fim în armonie cu noi înşine.

PEŞTI: Se poate să primiţi o veste bună de la cineva aflat departe de ţară şi daţi o fugă pân-acolo dacă aveţi o rezervă de bani pentru drum. Se poate să v-apucaţi de afaceri, să daţi drumul unor colaborări şi să faceţi rost de bani în plus, la bugetul familiei, să o duceţi şi mai bine.

BERBEC: E posibil să luaţi nişte bani, cadouri, poate sărbătoriţi ceva, un succes de ultimă oră. Apar noutăţi, se poate să vă implicaţi într-o serie de proiecte care or să vă revigoreze, să daţi un refresh vieţii profesionale, dar şi celei personale.

TAUR: Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos pe mai multe planuri şi să vă-ncercați şansele într-o relaţie de cuplu. Vă puteţi baza pe suportul unor parteneri de afaceri, ca să faceţi echipă la treabă, o să luaţi şi bani, pe care o să-i cheltuiţi, cu frenezie, c-aveţi multe de cumpărat.

Loading...

GEMENI: Se-apropie un moment bun pentru îmbunătăţit comunicarea cu partenerul de suflet şi-o să daţi uitării unele conflicte. Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lucraţi la un nivel superior, o să ajungeţi într-o altă clasă valorică, să vă depăşiţi limitele.

RAC: Se poate să luaţi nişte bani în plus de la serviciu şi o să aveţi de cheltuială, dacă nu cumva o să-i puneţi la secret. Un demers imobiliar reuşit, poate cu ajutorul unei agenţii, sau poate un prieten v-a găsit o locuinţă de cumpărat sau pe care s-o închiriaţi – pregătiţi banii.

LEU: Vă scoate cineva la cafea ca să vorbiţi despre viitorul relaţiei sentimentale şi poate vă faceţi planuri de mariaj. O să negociaţi cu nişte angajatori înainte de a bate palma ca să vă simţiţi şi voi confortabil, să vă puteţi mobiliza, c-o să fie un efort de durată, totuşi.

FECIOARĂ: Vi se poate semna o cerere de transfer dintr-un departament în altul, sau să luaţi nişte bani în avans, ori nişte zile de concediu. Or să vă coopteze nişte foşti colegi să reluaţi o colaborare ca să lucraţi la ceva în stilul vostru, la care vă pricepeţi şi-aţi acumulat experienţă.

BALANŢĂ: Se poate să aflaţi care e cauza unei afecţiuni şi să urmaţi un tratament care să vă aducă vindecarea. Promite să fie o zi bănoasă şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, rezervaţi o masă la restaurant, sau ca să plecaţi în weekend pe undeva.

SCORPION: O confirmare dintr-un birou de şef că o să treceţi de pe un post pe altul, că aţi căpătat o funcţie. Lucurile ies mult mai uşor şi o să vi se-ntâmple ceva la care aţi visat, să primiţi bani, o avansare la serviciu, să vă mutaţi, ori să deveniţi părinţi.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă luaţi de pe-acum bilete pentru sărbătorile pascale, să plecaţi peste graniţă şi s-aveţi cazare cu mai multe stele. Se poate să vă hotărâţi dintr-o dată să o viraţi spre un nou domeniu de lucru, de studiu şi interesul n-o să vă scadă pentru că sunteţi entuziasmaţi.

CAPRICORN: E bine să vă-grijiți de sănătate c-o să tot descoperiţi câte ceva, care se-adună şi o să vă fie greu dacă faceţi abstracţie de probleme. Un câştig financiar, poate se-ncheie un proiect şi vă apucaţi de altul, pare să fie ceva care să v-aducă un plus de beneficii, şi-o să aveţi de lucru în mod constant.

VĂRSĂTOR: Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casă, ori s-o renovaţi, să reamenajaţi interiorul, să daţi un re-fresh. O să se regrupeze lumea în jurul vostru şi o să treceţi la treabă, poate vă relansaţi pe orbita succesului, pentru că e an bun de carieră şi trebuie profitat la maximum.

Loading...