Horoscop Neti Sandu, 12 martie 2019 – O zodie are mare noroc la bani astăzi

Loading...

Intuiţia ne spune care e drumul cel mai scurt şi către inima partenerului şi către un succes profesional – răspunsul e în noi, nu trebuie căutat mai departe.

Horoscop 12 martie 2019. Vibraţia zilei este 3 şi o să vorbim şi o să ne şi înţelegem bine cu cei din jur.

PEŞTI: Se pare ca-ncep să vină banii din particular, şi în cel mai bun caz o să vi se mărească salariul, vi se dau nişte sporuri. Vă interesaţi de proiecte noi, de vreo afacere pe care s-o desfăşuraţi împreună cu un coechipier sau mai mulţi şi să faceţi rost de nişte bani, să fie un contract avantajos.

BERBEC: Aţi putea pleca în perioada asta cu treburi de serviciu şi să rezolvaţi printre picături şi din cele personale şi să vă placă deplasarea. Noutăţi, provocări şi o să fiţi încântaţi de ofertele de lucru şi de petrecut timpul liber, poate refaceţi grupul de prieteni cu care aveţi diverse activităţi deconectante.

TAUR: E cineva din afara ţării dispus să vă-ntinda o mână de ajutor şi o să apreciaţi fiecare lucru pe care-l primiţi c-o să fie binevenit. O să-i daţi de capăt zilele astea unei chestiuni legate de bani, o fi vreun împrumut care v-a dat bătăi de cap şi o să negociaţi cu banca să vă puteţi descurca mai bine cu banii.

Loading...

GEMENI: Poate o să ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu şi o să renunţaţi la un proces, mai ales dac-aveti şi copii. Se poate să intraţi în prelungiri cu negocierile pentru un job, c-aveţi nevoie de el, dar nu în orice condiţii, vreţi să se ţină cont de ce vă trebuie, de ce aveţi nevoie – neapărat.

RAC: O să vă faceţi timp şi pentru voi şi dacă va invita cineva la un spectacol, o expoziţie, o să vă duceţi, şi lăsaţi treburile pe altă dată. Pot veni mai multe oferte de lucru şi o să aveţi de unde să alegeţi, dacă vreţi să mai încercaţi şi altceva, să vă puneţi amprenta pe un alt domeniu, c-aveţi tot felul de talente.

LEU: Poate aranjaţi de pe-acum o ieşire la sfârşit de săptămână să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi, să petreceţi frumos timpul liber. Se poate să va-ncarce şefii cu mai multe treburi şi să vă răsplătească şi cu bani, dacă o să munciţi la nivelul acela înalt de pretenţii – şi poate urma şi o promovare.

FECIOARĂ: O să puteţi avansa cu demersurile care ţin de o legalizare şi o să vă asiguraţi un statut clar, stabil. Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular şi o să vă cumpăraţi şi diverse alte mărunţişuri pentru care nu vă ajungeau banii, şi o să fie reconfortant.

BALANŢĂ: Se-anunţa cineva în vizită, zilele-astea şi o să vă pregătiţi, cu drag, sunt oameni pe care-i aveţi la suflet şi scumpi la vedere. Încă mai găsiţi în oraş lucruri utile pentru casa şi tot cumpăraţi ca să completaţi necesarul, să arate şi bine, să fie şi confortabil la voi acasă.

SCORPION: O să luaţi legătura cu o echipă care va da de lucru în particular, poate faceţi şi sport, să vă menţineţi tonusul. O să treceţi cu bine de un examen, poate veţi fi acceptaţi la un alt serviciu, sau poate cereţi viză, paşaport, acte, ca să legalizaţi o situaţie.

SĂGETĂTOR: Vi se plătesc poate nişte ore suplimentare şi o să aveţi cu ce să plecaţi în week-end la munte, într-o plimbare romantică. Se conturează nişte câştiguri care or să vă dea o mai mare libertate de mişcare, să nu mai număraţi fiecare bănuţ, aşa cum aţi făcut în ultima vreme.

CAPRICORN: Vine cineva care-şi exprima clar sentimentele şi vrea un răspuns de la voi, dar sincer, ca să nu pierdeţi timpul degeaba. Or să vă ia prin surprindere nişte veşti, poate vi se aprobă nişte cereri, oţi fi câştigat un proces, se lămuresc, oricum, nişte aspecte care v-au dat serios de furcă.

VĂRSĂTOR: Or fi poate, mai multe evenimente mondene la care veţi primi invitaţie şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi nevoie să fiţi văzuţi şi apreciaţi, mai mult ca altădată. E bine să aveţi şi mai multă grijă de sănătate c-or să tot apara ba una, ba alta şi timp de vreo cinci luni, cam aşa, şi bine-ar fi să vă găsească buni zdraveni Marte în zodia voastră.

Loading...