Muncesc in Germania. Le spun tuturor ca sunt dansatoare sau barmanita

Loading...

Dar de fapt eu sunt platita sa aduc placere barbatilor.

Povestea mea este una obisnuita. Am sa va povestesc pe scurt cum am ajuns aici.

Eram casatorita cu un cretin care muncea prin strainatate. Eu eram casnica. Fetele noastre erau deja maritate, la casa lor. Sotul meu rar venea pe acasa si cand venea nu se ocupa de mine. Ajunsesem sa ma plictisesc in casnicia mea. Nu ma mai iubea. Nu ma mai considera femeie. Pe vremea aceea aratam dastul de prafuita, genul tarancuta. Nu stiam sa am grija de mine. Am avut noroc insa cu o gena buna. Eram subtirica, blonda, nu o femeie frumoasa dar destul cat sa pot atrage si alte priviri.

Obisnuiam sa stau mult pe diverse site-uri si chaturi, ca sa mai treaca timpul. Asa l-am cunoscu pe Dan, un barbat care parea exact ce aveam eu nevoie. In scurt timp am reusit sa-l fac sa ma vada centrul lui, credeam eu. El era mai urat decat sotul meu dar cumva mai blegut. L-am invrajbit pana ce s-a indragostit de mine. Am avut o idila timp de cateva luni.

I-am propus sa ma ajute sa divortez si sa ramanem impreuna. A acceptat.

Loading...

L-am parasit pe sotul meu si am venit la Bucuresti. Iubitul meu Dan a inchiriat o garsoniera pentru noi. A fost cea mai frumoasa saptamana din viata mea.

De ce spun “saptamana”? Pentru ca dupa exact o saptamana Dan al meu m-a parasit in Bucurestiul asta imens, eu fiind o femeie traita la tara, m-a parasit fara bani, fara adio, fara nimic. Pana la urma doar ma folosise. Am crezut ca mor. Nu am sa dezvolt aici, nu vreau sa plictisesc pe nimeni. Cert e ca salvarea a venit de la fiica mea care mi-a propus sa ma ia in Germania unde lucrase si ea destul de mult timp. La un bordel de lux. M-a incantat ideea pe loc. Stiam cat de bine se realizase fata mea, avea o casa imensa si plina de lucruri frumoase iar sotul ei o adora pentru asta.

Asadar ideea de asemenea castig m-a vrajit pe loc. L-am uitat pe Dan imediat si am luat calea Germaniei unde lucrez si acum de mai bine de trei ani.

Nu pot spune ca sunt fericita dar acum sunt o femeie frumoasa, am haine de firma, am o masina scumpa si un apartament numai pentru mine. Cine plange acum? Nu eu, probabil Dan care vede ce femeie de calitate am ajuns.

Cand merg pe strada atrag priviri si imi place la nebunie. Sunt aranjata, deosebita la cei 45 de ani ai mei si nu m-as da pe nicio tinerica. Viata e frumoasa, nu?

Un regret am. Nu reusesc sa imi fac un iubit. Da, ma simt singura si fara nimeni. Am incercat sa incrop cateva relatii in acelasi timp, gandindu-ma sa il aleg pe cel mai bun dintre ei, dar nu mi-a iesit socoteala. Barbatii sunt ori prea saraci si vad in mine o sursa de bani, ori sunt prea inchisi la minte si nu imi accepta munca mea. Pana la urma, e tot o munca, nu? Si Maria Magdalena a fost iertata de Iisus…..Ce e rau in a-ti dori sa ai de toate, sa ai bani si lucruri frumoase? Ca as putea sa ma angajez vanzatoare undeva dar mi-e rusine, zau! Nu e de mine sa fiu umilita. Eu sunt facuta pentru lux, pentru o viata linistita.

Sper ca intr-o zi sa imi gasesc si eu un barbat care sa stie sa aprecieze femeia din mine, la fel cum fiica mea si-a gasit un sot pe masura.

Loading...