Strigătul sufletesc al lui Richard Gere: ”Nimeni dintre noi n-o să trăiască veșnic…”

Loading...

Richard Gere este o persoană foarte populară. Este cunoscut în toate colțurile lumii și nu mai are nevoie de publicitate. Dar, recent, a făcut o postare pe Facebook, care a stârnit multe emoții. A fost distribuită de sute de mii de oameni, dintre care mulți nu sunt fani ai lui Richard.

Vă propunem să citiți traducerea acestei minunate scrisori. Fiecare cuvânt din acest mesaj este pătruns de sinceritate și profunzime.

„Mama unuia dintre prietenii mei, de-a lungul vieții sale, a urmat un stil de viață sănătos. Ea prefera alimentația sănătoasă, nu fuma, nu bea, se ocupa cu sportul și evita să se expună la soare fără cremă de protecție. Ea mergea regulat la consultațiile nutriționiștilor și fizioterapeuților, ale căror indicații le îndeplinea întocmai. Pot să spun că această doamnă a exagerat cu grija pentru sănătatea sa.

Acum are 76 de ani și a fost diagnosticată cu cancer tegumentar și neoplasm al măduvei osoase. Ea mai suferă și de osteoporoză avansată…

Tatăl unui alt prieten niciodată nu și-a pus interdicții. El n-a făcut sport și îi plăcea să mănânce copios, ungând untul direct pe șuncă. Își permitea să consume alcool și se bronza până când pielea începea să se exfolieze.

Loading...

Pot spune că el toată viața a ignorat sfaturile medicilor și a trăit așa cum i-a plăcut. Acum are vârsta de 81 de ani și doctorii spun că are o sănătate de invidiat.

Cât de mult nu ne-am strădui, niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostru. Mai devreme sau mai târziu, el tot ne va ajunge din urmă. Mama muribundă a prietenului meu a zis: „Dacă știam că viața mea se va sfârși astfel, nu aș fi ascultat de doctori, ci aș fi trăit după bunul meu plac.”

Aceasta este viața și nimeni n-o să trăiască veșnic. Așa că nu trebuie să fim nepăsători față de propria persoană. Cât mai aveți timp, trăiți cum vă doriți, pentru că mâine poate fi prea târziu.

De aceea, faceți ceea ce vă place. Mâncați delicatese, bronzați-vă, nu vă sfiiți să fiți leneși. Fiți prostănaci și ciudați, dar fiți voi înșivă. Doar pentru restul lucrurilor pur și simplu nu mai ajunge timp!”

Aceste simple cuvinte au o mare profunzime. Dacă aceste rânduri te-au determinat să privești altfel viața, distribuie-le și prietenilor tăi.

Loading...