Un tată din Braşov şi-a lovit fără milă copiii cu biciul. Pe cel mic l-a ars cu jarul după ce i-a băgat o mână în soba încinsă

Loading...

Scene teribile în casa unei familii din Săcele, judeţul Braşov. Un bărbat de 31 de ani şi-a bătut crunt patru dintre cei șapte copii, nemulțumit de răspunsurile pe care le-a primit de la cei mici când i-a întrebat ce au făcut în acea zi.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, pe 5 martie mai precis, iar alarma a fost dată la 112 de bunica micuţilor.

Poliţiştii sesizaţi s-au deplasat la faţa locului, pe strada Gârcinului, în Săcele. Bărbatul a fost arestat, iar minorii bătuţi au fost duşi la Spitalul de Pediatrie pentru examinare.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani din județul Brașov a fost arestat după ce şi-a bătut crunt patru din cei șapte copii

Copii bătuţi de tată cu biciul, pumnii şi picioarele

Loading...

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul Judecătoriei Brașov, copiii au fost loviți cu biciul, pumnii și picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât și a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, soţia lui fiind la serviciu.

Întrucât a fost nemulţumit de răspunsurile primite de la copii după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi, bărbatul a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre ei peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete.

Între timp, a venit acasă fiul cel mare, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare, potrivit newsbv.ro.

I-a băgat fiului cel mic mâna în sobă

În continuare, bărbatul l-a prins pe unul dintre copii de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ.

După ce l-a ars la mână, copilul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, bărbatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare, spun procurorii.

Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru patru infracţiuni de violenţă în familie.

Loading...