Zodii protejate cu adevărat de astre primăvara asta

Loading...

Ce zodii sunt protejate în această primăvară și ce anunță horoscopul primăverii 2019.

Martie este luna care aduce în dar primăvara, anotimpul renașterii și al schimbărilor pe toate planurile. La nivel astrologic, începând cu prima zi de primăvară, Venus intră în Vărsător și stă până pe 26 martie. Acest eveniment astrologic îndemnă nativii Zodiacului la detașare, a se ridica deasupra provocărilor.

Venus este planeta care iubește lucrurile frumoase, valoriează trupul și simțurile, accentuează zona hedonistă a vieții.

Venus ne influențează pe toți să ne reevaluăm – care sunt valorile la care ne raportăm, de ce cheltuim. Cei care nu cheltuie, vor prospera, cei care cheltuie complusiv vor primi lovituri.

Atenție să nu ne transformăm în cinici, să fim responsabili în tot ceea ce facem.

Loading...

Sfatul lui Venus în Vărsător este – Coboară cu picioarele pe pământ și privește realitatea așa cum este ea!

Horoscop primăvară 2019. Zodiile protejate cu adevărat de astre!
Zodiile protejate cu adevărat de astre în această primăvară sunt șase la număr: Fecioară, Pești, Rac, Taur, Scorpion, Berbec.

Zodia Fecioară va depăși momentele dificile pe care le-a întâmpinat încă de la începutul anului. Creativitatea va fi la cote maxime și veți pune lucrurile în mișcare, doar în favoarea voastră.

Zodia Pești începe cu dreptul noul anotimp, iubirea va fi la cote maxime și au șanse să-și întâlnească alesul. O primăvară plină de iubire și d ebani, deoarece sectorul financiar este putrenic aspectat.

Zodia Rac este protejată în sectorul, casei, familiei și parteneriatelor. Va urma o perioadă plină de armonie și de echilibru.

Zodia Taur se numără printre norocoasele primăverii. Soarele intră în semnul ei și o va face să strălucească în văzul tuturor. Își va întâlni jumătatea, iar cursul vieții va cunoaște o nouă turnură.

Zodia Scorpion este în centrul atenției primăvară această. Norocul îi să va surâde și va puteți aștepta la surprize. Chiar dacă nu veți fi în cea mai energică perioadă și veți depune eforturi minime, rezultatele vor fi neașteptat de bune. Câștigurile financiare vor fi dese și îndestulătoare.

Zodia Berbec va resusi să se bucure de oameni noi și influenți care o vor ajuta în viitor, pe toate planurile. Indiferent de domeniul în care veți alege să acționați, astrele va vor susține

Loading...